Trommesæt til ethvert hjem

Trommesæt til ethvert hjem

Går du og leger med tanken om at blive trommeslager, eller spiller du allerede professionelt? Uanset dit udgangspunkt er det vigtigt med et godt trommesæt. På drumlimousine kan du finde utallige forskellige sæt, så du kan være sikker på at finde et, der passer nøjagtig til dine behov. Der er mange forskellige serier af trommesæt, og i hver serie har du mulighed for at tilpasse trommerne efter dine behov. Du har derfor mulighed for at tilpasse blandt andet farve og finish.

Sikret god kvalitet

Trommerne, der forhandles, er alle i højeste kvalitet, og mange professionelle har også spillet på trommesæt fra Drum Limousine. Men der er intet krav om bred erfaring som trommeslager. Hvis du bare går med en lyst og nysgerrighed til at prøve at spille trommer, kan du også sagtens finde trommer, der passer til dine behov – uanset om du har lyst til at prøve kræfter med et helt sæt, eller om det bare er en lilletromme, du gerne vil have fat i.

Skindene på trommerne er i god kvalitet, så du er sikret den bedste lyd. Alle serierne er produceret i Danmark, på nær de nyeste serier fra 2020, som er produceret i Taiwan. Men kvaliteten har ikke ændret sig.

Trommesæt som du har behov for

Kunne du godt tænke dig selv at sammensætte et trommesæt, så er det også muligt. Nogle af de serier, du kan sammensætte, er:

  • Blaster trommesæt, som er et af de billigere trommesæt du kan få. Sættet er produceret i poppeltræ.
  • Explorer trommesæt. Her har du mulighed for at vælge blandt fire forskellige finishes.
  • Skyline trommesæt. Dette sæt er produceret i agathistræ, har professionelle trommeskind og fås i fire finishes og som to forskellige set-ups.
  • Superior trommesæt. Dette sæt er produceret i amerikansk ahorntræ og sammensat ud fra de mest populære valg, køberne foretager, når de køber custom made-trommesæt. Her er der virkelig tale om et kvalitetstrommesæt, og du kan tilpasse det fuldstændig efter dine behov.

Du kan altid søge efter gode råd, når du skal have nye trommer, så du kommer hjem med noget, du er glad for!

Back to top