Stilrent legetøj og interiør fra Little Dutch

Stilrent legetøj og interiør fra Little Dutch

Synes du også, at det er svært, at finde hyggeligt og sødt interiør til børneværelset? Det kender jeg i hvert fald til, og det er netop fordi, at jeg gerne vil have, at børneværelset skal have et stilrent look. Men for nylig stødte jeg på Little Dutch, som laver flotte tekstiler, trælegetøj og andre bløde legesager i højeste kvalitet. Men ikke nok med, at produkterne kan holde til leg og tumlen, så er de simpelthen bare så flotte, det er lige fra design til farver.

Little Dutch er flot, enkelt og stilrent

Uanset om du er på udkig efter en pude, en løbecykel eller en plakat til børneværelset, så kan du være sikker på, at du bliver tilfreds, når du handler hos produkter fra Little Dutch. I min egen bolig har jeg valgt at indrette efter en klassisk skandinavisk stil, hvor at farverne er afdæmpede, da det giver sådan en afslappet stemning i lejligheden. Og det er som om, at Little Dutch har forstået, hvordan moderne børnefamilier ønsker at kombinere legetøj og interiør til de små, med resten af boligen, så det matcher. 

De fleste af os kender nok til, at børneværelset skiller sig ud fra de resterende værelser i hjemmet, og dette er selvfølgelig også rigtig fint, fordi de små er jo ligeglade, men til os voksne, der ønsker at kombinere sanselig stil med kvalitetslegetøj, så er Little Dutch et formidabelt mærke.

Kvalitetslegetøj som i de gamle dage

Little Dutch har ikke prøvet at opfinde den dybe tallerken, når det gælder deres legetøj. De har tværtimod observeret, hvordan at der er kommet mere og mere plastik til inden for legetøjsindustrien. Little Dutch har derfor taget en drejning, hvor de i højere grad fokuserer på at lave legetøj af træ med vandbaseret maling. Alt legetøj fra Little Dutch opfylder derfor de europæiske sikkerhedskrav til legetøj, og man kan derfor i ro og mag lade sit barn lege med deres legetøj. Der er af samme årsag heller ingen grund til bekymring, hvis dit barn tager legetøjet i munden, idét at der ikke er brugt nogen skadelige kemikalier. 

Og når du skal ud at kigge på nyt legetøj fra Little Dutch, så kan du være sikker på, at produkterne passer sammen med de Little Dutch produkter, som du allerede har. Det er nemlig fordi, at Little Dutch altid holder sig til den samme overordnede stil. 

Synes du også, at Little Dutch lyder som et interessant brand, så tag eventuelt et kig forbi Little Happy, som har et fint udvalg af deres produkter.

Back to top