Sådan vælger du en tandlæge i Sorø

Sådan vælger du en tandlæge i Sorø

Valg af sin tandlæge er en vigtig beslutning. En tandlæge er jo en person, som man skal have meget tillid til. Det er især vigtigt, fordi mange af os (faktisk op imod 40%) lider af tandlægeskræk. Derfor er der god grund til at bruge lidt til på at finde den helt rigtige tandlæge i Sorø eller omegn. Tandlægerne forstår godt, at det er en stor beslutning, så det er helt fint at kontakte flere for at man nemt kan sammenligne. Læs med og få gode råd til valg af en tandlæge i Sorø og omegn.  

Martin Åside, en tandlæge tæt på Sorø

Selvom du bor i Sorø, så behøves din tandlæge ikke være i Sorø. Hvis du eksempelvis arbejder i Ringsted, så giver det også god mening at tandlægen er i Ringsted. Derudover er Ringsted og andre omkringliggende byer nemme at komme til både i bil og med offentlig transport. Nogle gange må man pendle lidt for at komme hen til den helt rigtige tandlæge. I Ringsted finder du blandt andet tandlægen Martin Åside, som bestemt er værd at overveje, selvom man bor i Sorø. Tandklinikken Martin Åside specialiserer sig nemlig i at hjælpe patienter med at komme af med deres tandlægeskræk. Derudover sætter de også en ære i at give dig en mere eller mindre smertefri behandling, uanset hvilken behandling, som du skal have. Tandlægen ligger desuden centralt i Ringsted, så det er nemt at komme til, uanset om man er i bil eller med toget. Med denne tandlæge kan du også have 100% tillid til at de anvender de nyeste teknologier i alle deres behandlinger, som blandt andet laserbehandling af paradentose. Martin Åside har også udstyr til at kunne fremstille en fuldkeramisk tandkrone og indlæg på under 2 timer. 

Tips til valg af en tandlæge

Når du skal vælge en tandlæge, så kan det anbefales at du undersøge nedenstående, og at du sammenligner flere tandlæger for at finde den helt rigtige for netop dig. 

  • Kontakt flere tandlæger: Det er en god idé at kontakte og gerne besøge flere tandlæger for at finde ud af om man føler sig tryg hos tandlægen. Et tandlægevalg handler nemlig meget om kemi. 
  • Kig også uden for din by: Overvej også at kigge på tandlæger uden for din by, som eksempelvis tandlæger, der er i omkringliggende byer eller i den by, som du arbejder i. 
  • Tjek særlige specialiseringer: Nogle tandlæger specialiserer sig i snorkebehandling og andre specialiserer sig i tandlægeskræk. Derfor bør du vælge en tandlæge, der specialiserer sig i noget, der er relevant for dig. 
Back to top