Sådan vælger du det rigtige autoværksted

Når man skal vælge et autoværksted er det vigtigt for mange, at have tillid til dem der skal foretage reparation og service af din bil. At vælge den helt rigtige til at foretage bilservice er det derfor vigtigt at have en god mavefornemmelse, som man får med Quickpoint og deres autoværksted.

Udover den rigtige mavefornemmelse som mit autoværksted giver, så er det også vigtigt at man kan finde et autoværksted i en kort afstand fra hvor man bor, så man ikke skal bruge unødigt lang tid på at køre bilen til reparationer og bilservice. Alle Quickpoints autoværksteder er derfor tæt på dig over store dele af landet.

Det handler om pris, kvalitet og service

Hos Quickpoint får du også en pris på bilreparation du ikke bliver overrasket over. Samtidig er der er lagt et stort fokus på kvaliteten på reservedele til bilreparationen. De udfører også bilservice efter dine behov, så du ikke gør det mere besværligt end det er.

Uanset om det bare var et almindeligt eftersyn eller om der var flere dele af bilen der skal skiftes, så var det vigtigt at blive mødt af en person som med det samme viser at de har styr på det hele. Det var alt fra at min bilreparation blev udført på kort tid, men også at jeg hurtigt vidste hvornår den var klar igen.

Sådan gik det til hos Quickpoint

Jeg skulle gennem den obligatoriske bilservice for at sikre at jeg kan køre sikkert videre. Hos autoværkstedet fik jeg hurtigt en forklaring på hvad der skulle tjekkes og om jeg kunne forvente at der var noget ekstra der skulle laves.

Det var desuden også vigtigt for mig at blive informeret om hvis der skulle ske ændre i forbindelse med min bilservice, da prisen for service og eventuel bilreparation er vigtig at kende, så jeg ikke skal tænke mere over at der kommer en uventet ekstra regning.

Hos Quickpoint kan du let finde dit nærmeste autoværksted og se hvilke reparationer de blandt andet laver for i forbindelse med service af bil og diverse reparationer. Det er tydeligt for min oplevelse at de tager sig god tid til mig og samtidig leverer en god service gang på gang.

Back to top