Opbevaringsæske – find et stort udvalg

Opbevaringsæske – find et stort udvalg

Kasser til opbevaring er i mange brancher i Danmark nærmest uundværlige. Her kan du nemlig opbevare og sortere dit udstyr, så det altid er klart til brug. Det gør det til et nemt og overskueligt system. Du kan blandt andet have brug for opbevaringsæsker, hvis du arbejder på et hospital eller laboratorie. Samtidig er æskerne også velegnede, hvis du arbejder som tandlæge, i medicinalindustrien eller som isenkræmmer. Uanset hvilket erhverv du har, kan æskerne være gode at investere, hvis du mangler plads til dit udstyr på jobbet.

Find den perfekte opbevaringsæske til dit behov

Ultraplast.dk kan du finde et større udvalg af æsker til opbevaring. Alle æsker er fremstillet af plastik og er af god kvalitet. Derudover kan de fås i to forskellige størrelser:

  • 55 x 40 x 11 mm
  • 465 x 227 x 97 mm

De to størrelser giver dig god mulighed for at vælge den opbevaringsæske, som passer bedst til dine ønsker og behov. Skulle ingen af størrelserne dog fungerer, er det som regel også muligt at få fremstillet æsker i specialstørrelser. Det gælder især, hvis du har brug for at bestille et større oplag.

Derudover bliver de fremstillet med eller uden låg og designet til modulsystemer. Det betyder, at æskerne har løse skillevægge. Disse kan kombineres på mange forskellige måder, alt efter hvad du har behov for. Med de mange muligheder er der helt sikkert også en opbevaringsæske, der passer til dig og dine ønsker. Du kan desuden få æskerne leveret i både små og større mængder.

Vælg imellem flere forskellige farver

Ud over at du mere eller mindre selv kan sammensætte din egen opbevaringsæske og vælge imellem flere forskellige størrelser, har du også mulighed for at vælge imellem flere forskellige farver. Du kan blandt andet finde æsker i lys grå, der samtidig er fremstillet af hård plast. En anden mulighed er den glasklare farve, der også er fremstillet af hård plast. Sidst, men ikke mindst kan du dog også finde æsker i farven sort, som er fremstillet af ledende plast og derfor er velegnede til elektronik.

Back to top