NIO Cocktails – den nemme løsning

NIO Cocktails – den nemme løsning

Findes der noget bedre end en lækker, forfriskende cocktail? Men synes du samtidig, at alle de gode cocktails kræver en masse forskellige ingredienser, som kan være tidskrævende og omkostningstunge at støve sammen? Jeg faldt for nyligt over de her – ja, jeg tillader mig at kalde dem – banebrydende NIO Cocktails, som i alt sin enkelthed er færdigblandede cocktails.

Disse cocktails virker måske ved første øjekast ikke til at være en kulinarisk drinksoplevelse: Men det er de! Jeg blev i hvert fald meget positivt overrasket – og jeg er altså hyppig gæst på mange af de hippe cocktailbarer i København, ligesom jeg har besøgt andre high-end steder i Europa. Det eneste du skal bruge, er glas og isterninger – og så kan du ellers nyde den lækre cocktail alene eller i et festligt lag. De har mange spændende varianter, hvis du f.eks. er til Cosmopolitan, Daiquiri, Negroni, Margarita, Manhattan, Boulevardier mv.

Perfekte cocktails til sommerfesten

Nu er det jo ingen hemmelighed, at jeg er stærkt begejstret for cocktails. Heldigvis har de fleste af mine venner det på samme måde. Selvfølgelig kan vi også nyde en god fadøl, når vi er ude, men når sommeren er over os, så er der altså ikke noget, som slår en lækker cocktail. Denne igangværende sommer regner jeg stærkt med at holde en større sommerfest for mine venner. Men i modsætning til tidligere år, så skal jeg denne sommer ikke selv stå for at mixe cocktails. I stedet vil jeg tilbyde NIO Cocktails, hvor jeg samtidig vil sørge for at have en masse isterninger og pynt klar – og selvfølgelig forskellige glas.

Det kan da godt være, at mange af mine venner måske vil spærre øjnene lidt op, når de ser de her lidt utraditionelle indpakninger, men jeg er helt sikkert på, at de bliver lige så begejstret, som jeg er. Jeg har nu smagt de fleste varianter, og jeg må bare konstatere, at de har gjort et fantastisk stykke arbejde dem, som står bag disse færdiglavede cocktails. Jeg vil derfor på det kraftigste anbefale, at du prøver nogle af de her fantastiske NIO Cocktails – det vil du helt sikkert ikke fortryde.

Back to top