En dag i modellens liv

En dag i modellens liv

At være model er et meget sjovt og udfordrende job. Mange tror at det er let som en leg, for du får jo bare penge for at se godt ud. Og i bund og grund så er det jo også det som det går ud på når man arbejder som model, at man nemlig skal se godt ud for at sælge. Nu kender jeg selv en der har været model, og livet som model er ikke så sukkersødt som man tror. Man kommer ud for mange udfordringer og mange valg som man skal træffe, som i sidste ende kan have stor betydning for hvem der gerne vil booke dig længere henne i fremtiden. 

Tag din valg med omhu

Som model handler det om at man skal have meget selvkontrol og vide hvad der er rigtigt og forkert for dig selv. Mange virksomheder kan booke en model, med de forventninger, at de vil gøre nærmest alt hvad man beder dem om. Men her handler det om, især for piger i branchen, at vide hvornår man er okay med det hele og hvornår man skal sige fra. Sagt med andre ord, så handler det om at kende sine værdier i denne branche, da det kan tage ret hårdt på en psykisk og derefter også fysisk. Hvis man er typen som kender sine værdier og ved hvad man er villig til, så kan modeljobbet være en af de sjoveste oplevelser i hele dit liv. Hele modellivet handler nemlig ikke ”kun” om at se godt ud, men at man har et modelbureau og/eller en agent som står bag dig og varetager dig 100%. Det er nemlig din agent som skaffer dig jobs, hvilket betyder at det også kan være din agents skyld, hvis alt pludselig går skidt. 

Inden at man starter modellivet, så skal man i hvert fald have gjort sig nogle tanker omkring det hele. Men når du har gjort det, så kunne du måske se dig selv på et kæmpe banner en dag.  

Back to top