Har du brug for hjælp til eventplanlægning?

Har du brug for hjælp til eventplanlægning?

Et planlægningsværktøj til events kan være en nem måde at koordinere dine begivenheder med andre folk og sørge for, at du selv har styr på det hele. Det kan være svært selv at holde styr på alt, når det kommer til eventplanlægning, og det er ikke alle, der er lige gode til at få tingene skrevet ned, hver gang der kommer nye planer i programmet. Derfor er det dejligt at have en smule hjælp en gang imellem – især til de store events, hvor der sker en masse. 

Et program, der kan hjælpe dig med dine events

Hvis du ofte føler, at det er svært at få overblikket over dine begivenheder; hvornår det starter, hvad der sker osv., kan et hjælpeprogram være vejen frem for dig. Eventplanlægning kan være svært, men der er ingen, der siger, at du skal gøre det uden hjælp. Du kan få hjælp til en masse forskellige ting, herunder opsætning af eventet, kommunikation, økonomi og deltagere. Desuden får du også hjælp i form af tutorials, der viser dig, præcis hvordan du kommer i gang med at bruge programmet, så du får et ordentligt event stablet på benene. Disse tutorials viser dig for eksempel de mest basale funktioner, der udgør eventplanlægning, i programmet, og du kan også få at vide, hvordan du opsætter betalingsmuligheder. 

Få det komplette overblik

Få det fulde overblik over din eventplanlægning ved at bruge diverse funktioner i et planlægningsværktøj. Nogle af de funktioner, du kan få adgang til, er blandt andet:

  • Invitationer. Udsend beskeder til deltagerne via mail eller sms, og så holder systemet automatisk styr på, hvem der mangler at reagere på invitationen. 
  • Tilvalg. Lad dine gæster vælge eller tilkøbe muligheder til din begivenhed. Det kan eksempelvis være madretter eller lignende.
  • Deltagerlister, hvor du kan kommunikere med dine gæster, holde øje med hvem der deltog, og hvem der ikke deltog osv. 
  • Navneskilte, der kan printes ud og skannes ved indgangen, så du har det fulde overblik over, hvem der er dukket op. 
  • Spørgeskemaer, hvor du kan forventningsafstemme eller evaluere efter eventet er overstået. 
Back to top