Guide til online senior dating

Guide til online senior dating

Når du har rundet de 50 kan det godt være svært at møde nye venner og potentielle partnere. I modsætning til i ungdommen, hvor mange ofte skifter job eller uddannelsesinstitution og dermed møder nye mennesker, hænger man typisk på de samme kollegaer og bekendtskaber senere i livet. Leder du efter dating for voksne, kan det derfor nogle gange være en nødvendighed at ty til onlinedating. Mange danskere har fundet kærligheden online, og hvem ved? – måske bliver du den næste.

Vælg det rette datingsite

Der findes et utal af hjemmesider, der har specialiseret sig i dating 50+ og senior dating. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse at anvende mere end en side, så det er med at finde den rette side i første forsøg. Kig derfor grundigt på siden, inden du tilmelder dig. Der er stor forskel på kvaliteten af datingsiderne, så det kan betale sig at bruge lidt tid på en side, for at finde ud af, om den passer til dine behov.

Mange hjemmesider reklamerer med, at du kan oprette en gratis profil. Men i realiteten kan du kun anvende ganske få funktioner med den gratis profil, og det allervigtigste – at du kan skrive med et potentielt match – er blokeret.

Events4singler er en side for senior dating, du kan prøve gratis i 14 dage. Og det gælder vel og mærke alle funktioner. En prøveperiode er klart den bedste måde at prøve en hjemmeside af på.

Andre gode råd

Når du først har fundet den rette side til dating 50+, er der i virkeligheden ikke så mange faldgruber. Det handler bare om at finde en sød profil, og så ellers prøve lykken. Der er dog et par småting, du bør være opmærksom på:

  • Husk kammertonen. En tommelfingerregel er, at hvad, du ikke ville sige ansigt til ansigt, skal du heller ikke skrive på nettet.
  • Vælg et vellignende profilbillede. Selvom du havde tyndere lår eller flere hår på hovedet for 10 år siden, bør du stadig vælge et tidssvarende billede. Der er dog intet i vejen for at gøre sig lidt lækker på profilbilledet.
Back to top