Guide til det perfekte LAN-party

Guide til det perfekte LAN-party

Populariteten af digitale spil er i rivende udvikling, og det er blevet et kæmpestort medie, som rigtig mange mennesker nyder at gøre brug af i dag. Det betyder også, at der er flere og flere, der arrangerer et LAN-party, og det kan du gøre på flere måder. Du kan f.eks. afholde lan med Red Dead Redemption 2 PC, når det udkommer. Her finder du en guide til, hvordan du holder det bedste LAN-party for dine venner.

Fire gode råd

Hvis du skal have dine venner til LAN-party, kan du med fordel følge disse tre råd. Så vil du med garanti imponere i vennegruppen.

  • Det er vigtigt, at I indretter jer behageligt og hyggeligt. Dette gælder både i forhold til lys, borde og stole. Det er selvfølgelig ikke hyggen, I samles for, men det kan alligevel give en god stemning, hvis folk kan sidde godt, og lyset måske er dæmpet en smule.
  • Hvis du skal planlægge et fedt LAN-party, er det vigtigt, at du ikke er ude i sidste øjeblik, for så er det ikke sikkert, at alle kan komme. I skal måske også spille flere forskellige spil, og derfor er det vigtigt, at alle får mulighed for at undersøge lidt om dem. Når du er ude i god tid, kan du også nå at planlægge en eller flere konkurrencer, som skal foregå i løbet af aftenen.
  • LAN-party går ud på, at man sidder og spiller computer indtil langt ud på natten. Derfor er det vigtigt, at du sørger for, at der er masser sukker og lækker mad til dine gæster og dig selv. Det må ikke være mad, der tager lang tid for dig at lave og som kræver, at du står ude i køkkenet i flere timer. Derfor kan du med fordel bestille noget fastfood udefra, så du ikke skal forlade spillet, for at lave mad.

Flere spil er lig med flere områder

Er det et stort LAN-party du skal holde? Så kan du med fordel indrette din stue i forskellige områder, så der fx spilles PlayStation et sted, Red Dead Redemption 2 PC et andet sted og måske en tredje spiltype også, hvis nogen har interesse for det.

Back to top