Fragt til udlandet: Hurtigt eller miljøvenligt?

Fragt til udlandet: Hurtigt eller miljøvenligt?

Det er i dag muligt at få fragtet alle typer af gods til alle egne af kloden. Det har åbnet op for nye markeder, når det kommer til handel, mens det på samme tid har gjort det muligt for helt normale mennesker at sende store objekter om på den anden side af jorden.

Det er imidlertid ikke altid gnidningsfrit at få transporteret store varemængde rundt til hele verden, da du skal tænke på ting som told og andet papirarbejder. Netop derfor er det en rigtig god idé at vælge et professionelt fragtfirma, som kan få dine varer sikkert frem, uden nogle problemer når det kommer til told eller selve fragten.

Hurtig fragt med fly

Men selvom du vælger et firma, som tager sig af alt det praktiske i forbindelse med fragten, skal du også selv tage et par beslutning. Du skal nemlig første og fremmest finde ud af, hvilken fragtform der passer bedst til dig og dine varer, når det kommer til fragt til udlandet.

Hvis du gerne vil have dine varer frem så hurtigt som muligt, og dette er den største prioritet for dig, skal du vælge at sende dem med fly. Med flyfragt kommer dine varer lynhurtigt frem til destinationen, hvilket er en fordel for dig, der har travlt, eller for dig der transporterer mere følsomme ting som eksempelvis dyr.

Miljøvenlig fragt med skib

Mens fragt med fly er godt for dig, der har travlt, er søfragt godt for dig, der gerne vil skåne miljøet så vidt muligt, når du sender varer ud i verden. Søfragt er nemlig som udgangspunkt mere miljøvenligt end flyfragt, hvorfor det er en fordel for dig, der ikke har så travlt, og som gerne vil have en grøn profil.

Fragt til søs er desuden ofte billigere end fragt med fly, og du kan således både gøre noget godt for miljøet og for din pengepung ved at vælge denne fragtform. Har du ingen stram deadline i forhold til, hvornår dine varer når frem, er der altså mange gode argumenter for at vælge skibet som din fragtform.

Back to top