Find din stil i smykker?

Find din stil i smykker?

Smykker kan være det element, der fuldfører dit look. Med et par smykker kan du nemt forvandle dit simple hverdagslook til et smukt festlook. Mange af os går i meget ens tøj. Hvis du eksempelvis vælger et par jeans og en hvid t-shirt, så er du nok langt fra den eneste med præcis det look, men med et par smykker kan du få det til at se meget mere personligt ud. 

Moderne og iøjnefaldende Frederik IX smykker

Hvis du er på udgik efter vovede og iøjnefaldende smykker, der er super moderne, så er Frederik IX smykker lige noget for dig. Frederik IX smykker, som ny hedder IX Studios er smukke smykker, som man ikke nemt overser. De er perfekte til kvinder, der gerne vil blive set og tør bære såkaldte statement-smykker. Vælg mellem alt fra signetringe, store kæder og eksklusive guldøreringe. Alle smykkerne er desuden lavet af genanvendt sterling sølv, som er mindre belastende for miljøet. Derfor kan du endda købe smykkerne med god samvittighed. 

Elegante og minimalistiske smykker

Er du mere til det elegante look, så er der også en lang række brands, som designer elegante og minimalistiske smykker. Disse smykker er med høj sandsynlighed tidløse, så du i princippet kan gå med dem gennem hele dit liv. Du kan blandt andet tage et kig på de farverige og feminine Sif Jakobs smykker eller Izabel Camilles smukke designs. Hvis det skal være lidt mere eksklusivt, så er de klassiske Georg Jensen smykker også værd at overveje. 

Mix and match dine smykker

For at fuldføre dit look med smykker, kan det være sjovt at sammensætte forskellige smykker – måske endda fra forskellige brands. I dag er det blevet meget moderne at mix & match sine smykker. Derfor kan man sagtens gå med flere halskæder og ringe. Et godt tip er dog at udvælge et iøjnefaldende smykke og sammensætte det med mere elegante designs. Derudover kan det være en god idé at skabe afstand fra de meget iøjnefaldende smykker. Hvis du for eksempel har en stor halskæde på, så vælg nogle mere diskrete øreringe, og hvis du har et iøjnefaldende armbånd på, så vælg diskrete ringe. 

Back to top