Få fedtfrysning hos Inviocare

Få fedtfrysning hos Inviocare

Mange mennesker kan blive enige om, at noget af det mest frustrerende er, når fedt bare ikke vil forsvinde de steder på kroppen, hvor man ønsker det og ovenikøbet kæmper hårdt for det. Dette genstridige fedt kan nægte at forsvinde, selvom man umiddelbart gør alt det rigtige i forhold til kost og motion. Nu er det dog muligt endelig at komme af med sit stædige fedt med en CoolTech fedtfrysning hos Inviocare. Inviocares fedtfrysning kan give dig det sunde udseende, som du stræber efter og dermed slipper du for dit genstridige fedt. CoolTech fedtfrysning er ovenikøbet helt uden kirurgi.  

Hvorfor vælge en Cooltech fedtfrysning behandling?

En CoolTech fedtfrysning fra Inviocare er til dig, der har brug for hjælp til at få styr på dine problemområder, og dette er uden kirurgi eller andre umiddelbart drastiske metoder. Desuden vil en CoolTech fedtfrysning se helt naturlig ud og give dig symmetri. Dette opnås med en CoolTech behandling ved at reducere dine fedtdepoter. Sådan en reduktion kan være på op til 25% og forskellige steder på kroppen. Følgende områder behandles:

  • Nedre balleområde
  • Knæ
  • Ryg
  • Yder- og inderlår
  • BH-delle
  • Mormorarme
  • Maven
  • Flankerne

Inviocare tilbyder altså CoolTech fedtfrysning mange steder, og mange kan nikke genkendende til, at de områder, som Inviocare behandler, bestemt dækker, hvad de fleste har af problemområder. 

Hvor mange behandlinger skal der til?

Mange opnår det ønskede resultat allerede efter én behandling, men det kan dog sagtens være, at der er brug for to til tre behandlinger. Dette er helt op til den individuelle, da alle vores kroppe er forskellige. Fordelingen af vores fedtceller varierer også fra person til person. 

CoolTech behandling hos Inviocare er fordelagtig, da de fleste som nævnt tidligere vil opnå resultat efter en enkelt behandling. Desuden så er behandlingen med CoolTech-teknologien smertefri og kræver ingen særlige forbehold hverken før eller efter behandlingen. Dette gør også, at CoolTech-teknologien er langt mere skånsom end for eksempel en fedtsugning, da en fedtsugning er et direkte indgreb og dermed et kirurgisk indgreb. CoolTech behandlingen varer også blot 60 til 70 minutter og kræver ingen bedøvelse. I den tid kan du gøre lige, hvad du føler for.

Back to top