De bedste boligmagasiner

De bedste boligmagasiner

Når du leder efter nye tips til at indrette din bolig, er boligmagasiner tit et rigtig godt sted at starte. Du kan læse om, hvad andre gør, og så er magasinerne lavet af journalister, der researcher i lang tid for at finde noget, som er din opmærksomhed værd. Uden at det skal blive for meta, så er der dog også en vis forskel på, hvor høj kvalitet boligmagasinerne er. Det handler meget om, hvor meget nyt magasinet formår at bringe til dig, så du hele tiden er opdateret og får nye indtryk. Det handler selvfølgelig også om mængden af reklamer, for du vil have mest muligt boligstof for dine penge. Der er især to boligmagasiner, der formår at skille sig ud fra mængden.

Elle Decoration researcher og skriver bedre end nogen andre

Der er to af de væsentligste punkter i bedømmelsen af boligmagasiner. Artiklerne skal være velskrevne, for det bliver bare så kedeligt at læse de samme formuleringer igen og igen. Ud med klichéer og udkørte formuleringer, der bliver kedelige at læse. Elle Decoration laver nogle utroligt velskrevne artikler, som sørger for at holde dig interesseret hele vejen igennem. Nogle gange er det ikke engang boligstoffet, du læser en artikel for – du læser den bare, fordi den er skrevet godt. Derudover er Elle Decoration enormt gode til at researche historierne godt, så det faktisk er nyt stof, de kommer med. Det er så kedeligt at læse om det samme igen og igen bare med et andet navn, og det er i virkeligheden det værste, der kan være i et boligmagasin. Der skal være inspiration, og det samme stof igen og igen er det modsatte af inspiration. Som et plus er der få reklamer i bladet.

Boligliv får det hele med til en god pris

Der er mange ting, der kan komme ind under hovedkategorien ’bolig’, og hvis du gerne vil have meget forskelligt at læse om og drage inspiration fra, så er Boligliv mit bedste bud. Der er alt fra indretning til havestof, og artiklerne er rigtig fine. Væsentligt er det også, at Boligliv er et af de billigere boligmagasiner, der samtidig formår at være næsten reklamefri. Det er altså lækkert at få lov at læse næsten fra start til slut, uden du hele tiden får reklamer i hovedet. Boligmagasiner handler om at finde de fede ting i mængden, og reklamer forstyrrer dig, når du læser magasinet.

Back to top