Bliv afhjulpet i hverdagen med en kørestol

Bliv afhjulpet i hverdagen med en kørestol

Har du gang besvær i hverdagen? Det kan være, at det lige er påbegyndt, og du allerede har overvejet at søge til hjælpemidler? Du skal i hvert fald vide, at der er hjælp at hente. I dag kan du få kørestole og rollatorer til alle behov og i et hav af forskellige modeller. Lige meget hvad kan en kørestol have flere formål lige så vel som mange funktioner, som er nyttige og praktiske for dig i hverdagen.

Du skal dog overveje, hvor meget du kommer til at bruge en kørestol eller rollator, da der er forskel på, hvor meget og hvornår man benytter den. Hvis du har behov for en til brug på daglig basis og også meget af dagen, så skal du anskaffe en i god kvalitet. Dette er simpelthen for at gøre dig sikker på, at du får den maksimale støtte i hverdagen, og at kørestolen ikke pludselig generer dig. Derudover er det vigtigt at sikrer sig ved meget brug, at sikkerheden på kørestolen er i top. Bliv afhjulpet i hverdagen og gør det hele lidt nemmere for dig selv – find den perfekte kørestol her.

Kørestole og rollatorer til forskellige behov

Nu hvor tankerne går på at anskaffe en kørestol eller rollator til hverdagens gøremål, så er det muligt at finde en, som er tilpasset dit behov. Hvis du for eksempel blot har brug for en kørestol til små gåture eller til at få handlet ind, så kan du nøjes med at anskaffe en til beskedne behov. Her kunne du for eksempel overveje en letvægtskørestol, som både er let at få omkring og komme fremad med. Letvægtskørestole kan dog også fås i forskellige varianter. Der findes for eksempel en letvægtskørestol med aftagelige hjul og armlæn, hvis du kunne finde det praktisk.

Brugbare funktioner for en nemmere hverdag

Der er som nævnt tidligere en masse kørestole og rollatorer at vælge imellem – alt tilpasset forskellige behov. Der er også mulighed for at ty til de helt funktionelle modeller som sammenklappelige og transportable kørestole. Alle kørestole er med anti-tip hjul, og der kan tilkøbes for eksempel benstøtter og stokkeholdere.

Back to top