3 ting din have må have

3 ting din have må have

Selvom vinteren loomer over os, så er det et perfekt tidspunkt at finde nye ting til din have. Du kan godt nok ikke bruge dem med det samme, men du kan ofte finde gode tilbud på havemøbler og andre ting til haven om vinteren, især i forbindelse med andre udsalg, som Black Friday, jul og januarudsalget. Så gør haven forårsklar i god tid med disse 3 ting, som du absolut må have i haven. 

Lanterner 

I enhver have og på enhver altan er lanterner et must-have! En lanterne skaber lys, så du kan bruge haven om aftenen, men den skaber også stemning. Lanterner er perfekt hyggebelysning, der også gør det muligt for dig at se dine smukke planter om aftenen, når det er mørkt. Ligesom stearinlys, lyser lanterner sikkert ikke nok til at læse en bog, men de lyser nok til at man kan se hinanden. Landerne er bare utrolig stemningsfulde! 

Træ havemøbler

Der skal selvfølgelig være hyggelige havebord og -stole i haven. Det er særligt flot, hvis du vælger træ havemøbler, der passer godt ind i haven. Disse ser naturlige ud, så møbler og have går ud i et. Du kan finde non-wood havemøbler, hvis du vil have 100% vedligeholdelsesfrie havemøbler, der samtidig ligner træ. Derudover kan du også vælge teak havemøbler. Disse kræver mere vedligeholdelse, men de er utrolig smukke og træet er nærmest lavet til at kunne modstå det barske danske vejr. 

Parasoller

I enhver have er der brug for lidt solafskærmning, så vi også kan holde ud at være i haven, når solen står højest på himlen. Med en stor og smuk parasol, kan du gøre haven mere behagelig at være i. Det vil også være mere behageligt for dine gæster, hvis de ikke kan holde varmen ud. Du kan nemt finde store parasoller i forskellige farver, der ikke blæser væk, hvis vinden er hård. Selvom man kan få parasoller i mange forskellige farver, så anbefales det dog at vælge en neutral farve. Du kan altid tilføje mere farve til din have med pudder og blomster.  

Back to top